top of page

Zorgzekeraars

Vind hier informatie over de verschillende zorgverzekeraars.

Thoon

 

THOON stelt zich ten doel de positie van de huisarts in de (eerstelijns) gezondheidszorg te versterken. Dit laatste probeert THOON te bereiken door het ontplooien van diverse activiteiten zoals het aanbieden van het werkgeverschap ondersteunend personeel, samenwerken/onderhandelen met zorgverzekeraars en andere partijen, het aanbieden van administratieve diensten etc.

Menzis

 

Op de website van Menzis staat een goed overzicht van de pakketten waar u voor bent verzekerd. Klik op deze link voor direct zicht: 

 

VGZ

 

Hebt u psychologische klachten? Dan kunt u in eerste instantie terecht bij uw huisarts of de praktijkondersteuner Geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Houdt u klachten of worden deze erger? Dan verwijst uw huisarts u door naar de generalistische basis GGZ of gespecialiseerde GGZ.

Mens, wat maakt je mooi?

Het kan best lastig zijn om in te zien wat je mooi maakt. Terwijl het bewezen is dat dit je sterker maakt. Daarom probeert Menzis mensen hiermee te helpen. Bijvoorbeeld door ze naar zichzelf te laten kijken door de ogen van een ander.

Maak kennis met VGZ

Via Mijn VGZ kunt u gemakkelijk en snel uw zorgzaken regelen. Naast online declareren, kunt u onder andere uw zorgkosten en de hoogte van uw eigen risico zien. 

Ontdek zelf de mogelijkheden van Mijn VGZ. 

Veranderingen zorgverzekering in 2017​

Tijdens Prinsjesdag zijn de veranderingen voor de zorgverzekering, eigen risico, zorgtoeslag, basispakket en inkomensafhankelijke bijdrage bekend gemaakt voor 2017. 

Koen van ZorgWijzer.nl bespreekt deze wijzigingen die invloed hebben op jouw situatie.

bottom of page